Meistä

Tervetuloa tutustumaan korkeatasoiseen nykytaiteeseen.

 

Uniikkia taidetta Laadukasta grafiikkaa
 

Maaret Finnberg

+358 (0)50 342 3330

galleria@maaretfinnberg.fi

Korkeatasoista nykytaidetta esittävä turkulainen Galleria Maaret Finnberg on perustettu vuonna 1998. Toimintansa galleristi Maaret Finnberg aloitti Turun Läänin virastotalossa sijaitsevassa arkkitehti Pekka Laation suunnittelemassa galleriatilassa. Gallerian nimi oli tuolloin Galleria Nefret.

Galleria muutti muutaman kerran vuosien varrella suurempiin ja näyttävämpiin tiloihin ja piti kotiaan viimeksi Läntisellä Rantakadulla. Myös nimi muuttui Galleria Maaret Finnbergiksi.

Galleristi on etsinyt toimivaa tapaa esittää taidetta ja tuoda sitä yhä useamman ihmisen nähtäväksi. Maaliskuussa 2012 galleria avasi uudet verkkosivunsa. Verkkogalleriassa esittelemme Suomen eturivin taiteilijoiden teoksia. Grafiikkaa voi ostaa suoraan sivuilta, jolloin teos postitetaan asiakkaalle. Uniikki taide esitetään asiakkaalle sopimuksen mukaan. Blogeissa kerromme omasta toiminnastamme ja seuraamme taiteilijoidemme menestystä. Galleria osallistuu myös eri maissa pidettäviin taidemessuihin, niin kotimaassa kuin ulkomailla.